Весняні обновки для пишної фігури

Весняні обновки для пишної фігури

 

https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-odezhda-bolshikh-razmerov/platia-bolshikh-razmerov/f/sezon/viesna-lieto/page/2?order=2 

На вулиці пригріває сонечко, а ательє закриті на карантин? Зберігаймо спокій! Розміри плюс сайз вже не вважаються чимось екзотичним для модних магазинів. Красиві наряди на будь-яку фігуру не виходячи з дому ви легко підберете в інтернет-магазині Dressa.

Компанія запровадила антивірусну акцію «#STAYATHOME». Обирайте все, що вам сподобається з 4000 акційних моделей, економте 20% і отримуйте своє замовлення з безкоштовною доставкою до дверей квартири за умови оплати банківською картою від 500 грн. Прості правила? І не потрібно виходити в банк або на пошту. Щоб обрати найцікавіше?

Сукня з довгими рукавами

Невідомо, наскільки затягнеться ситуація з вірусом. Лікарі радять максимально прикривати тіло. Для весни і прохолодних літніх днів підберіть простору сукню-сорочку або трапецію з довгим рукавом, це зараз дуже модно https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-odezhda-bolshikh-razmerov/platia-bolshikh-razmero. Відмовтеся від похмурих відтінків: весна любить яскравість. У каталозі Dressa знайдуться сукні кольору беж, трави, благородного вина або соковиті лимонні відтінки. 

Комплект

Не потрібно нічого підбирати і комбінувати. Все вже продумано до найменших деталей. Готові комплекти в Dressa допоможуть вам блищати на сімейному святі, виглядати бездоганно на семінарі або конференції або з повним комфортом відправитися на шопінг. У моді наряди в стилі спорт-шик — для великих фігур це і зручно, і красиво, і практично.

 

 

16 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів