Жінкам на замітку: як зробити домашні патчі?

Жінкам на замітку: як зробити домашні патчі?
Ми підготували кілька простих рецептів саморобних патчів під очі.

 

Найефективніший — картопля

Найпростіший і відомий спосіб позбавлення від слідів втоми під очима — це дрібно натерта сира картопля. У зручній ємності змішайте натерту картоплю, столову ложку борошна і столову ложку молока. Нарізані ватяні диски просочіть цією сумішшю і нанесіть під очі на 15 хвилин. Після процедури протріть очі прохолодною водою.

Агар-агар та вода

Одну чайну ложку агар-агару змішуємо з 50 мл воді та кількома краплями лимонного соку, доводимо до кипіння. Просочуємо цією сумішшю половинки ватяних дисків, даємо охолонути. Можна тримати у холодильнику до 7 днів, використовувати охолодженими, не гріти після холодильника.

Желатин та кава

Кофеїн має чудовий дренажний ефект та усуває темні кола під очима. Столову ложку желатину змішуємо з 50 мл холодної заварної кави, даємо набухнути суміші. Далі доводимо до кипіння та просочуємо цією сумішшю половинки ватяних дисків, даємо охолонути. Можна тримати у холодильнику до 7 днів, використовувати охолодженими, не гріти після холодильника.

Йогурт і вершки врятують від зморшок

Збийте пару столових ложок йогурту без добавок, 2 чайні ложки тростинного цукру і чайну ложку мигдалевого масла. (Останній інгредієнт можна замінити на оливкову олію). Якщо суміш вийшла дуже густа, розбавте її молоком. Промокніть ватяні диски в отриманій суміші і прикладіть до шкіри під очима на 15 хвилин.

Лід і молоко

Від кіл, подразнень і набряків допоможе максимально жирне молоко або вершки, і трохи льоду. Остудіть молоко за допомогою льоду і на попередньо змащену кремом шкіру, нанесіть змочені в молоці половинки ватних дисків.

Джерело: Ukr.Media

 

23 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів