Тренінг «Розпочни свій бізнес» від Міжнародної організації праці в Ужгороді

Тренінг «Розпочни свій бізнес» від Міжнародної організації праці в Ужгороді
Проект «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування уряду Данії, запрошує майбутніх підприємців і підприємців-початківців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці.

 

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Крім того, під час тренінгу буде представлено державну програму доступних кредитів 5-7-9%. Після тренінгу учасникам буде запропоновано менторську підтримку у розробленні бізнес-планів.

Усіх зацікавлених просимо до 30 квітня 2020 року включно заповнити реєстраційну форму. Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати та витрати на проживання учасників не відшкодовуються, інформує команда ГУРТа.

 

24 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів