Закарпатці провели онлайн-екскурсію міні-скульптурками одразу з шістьох населених пунктів України та Угорщини (ВІДЕО)

Закарпатці провели онлайн-екскурсію міні-скульптурками одразу з шістьох населених пунктів України та Угорщини (ВІДЕО)
Першу онлайн-екскурсію «Міні скульптурки наживо» з шістьох населених пунктів України та Угорщини провели закарпатські туризмознавці. Про це кореспонденту УНІАН повідомив президент Закарпатської туристичної організації Федір Шандор.

 

Зі слів туризмознавця, це перша онлайн-екскурсія, яка розпочинає серію міжнародних екскурсій «Міні скульптурки наживо». На учасників чекають різні міста, різні країни, багато різноманітних історій від найцікавіших гідів.

«Цієї суботи представлені міні скульптурки з України та Угорщини. Крім Будапешта, у цьому стрімі – Одеса, Чернівці, Ужгород, Мукачево і закарпатське Воєводино», - додав Шандор.

Він також уточнив, що у трьох наступних екскурсіях, крім України та Угорщини, будуть охоплені ще міста Словаччини, Норвегії та Польщі. «Тільки в Ужгороді наразі 45 міні скульптурок, певна річ, ми не всі одразу будемо показувати, а поступово. Я до того, що цікавих скульптурок, як і історій, що пов’язані з ними, буде загалом багато», - уточнив Шандор.

Онлайн-марафон відбувається за підтримки Турінформ Закарпаття. Долучитися до екскурсії події можна на самій події в мережі Фейсбук - https://www.facebook.com/events/258500661991034/

Перший ефір дивіться тут:

До речі, наразі вже відомо, що друга онлайн-екскурсія міні скульптурками відбудеться 2 травня об 11.00. Деталі тут: Міні-скульптурки наживо.

Наталія Петерварі

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів