Жіноча шпаргалка: найефективніші б'юті-хитрощі

Жіноча шпаргалка: найефективніші б'юті-хитрощі
Як за 5 хвилин зробити з денного макіяжу вечірній?

 

Освіжіть колір обличчя

Так, вам потрібно буде зробити всього кілька правильних рухів, використовуючи різні за відтінками рум'яна і бронзери. Нанесіть світлий колір над центром верхньої губи і під брови, а блискучий рожевий — на яблучка щік. Темним же відтінком рекомендуємо по-старому зробити більш акцентованими вилиці і виски. Подібні маніпуляції вже на крок наблизять вас до шикарного експрес-макіяжу.

Додайте стрілки

У будь-якій незрозумілій ситуації робіть стрілки. Якщо ви не вмієте гарно малювати лінії і вони виходять у вас не занадто рівні, то краще про це нікому навіть не заїкатися. Ця б'юті-техніка — обов'язкова для кожної жінки. Адже ви ніколи не скажете, що не вмієте смажити яєчню? Повірте, ці дві можливі незручності — одного поля ягоди. Саме стрілки зможуть враз трансформувати зі звичного денного макіяжу в більш виразний — вечірній.

Прокрасьте вії

 

Якщо для буденного макіяжу вам достатньо кілька разів провести пензликом з фарбою (можливо навіть не чорною, а коричневою) по віях, то для "нічного" мейкапу вам доведеться постаратися трохи більше. Так, ви цілком маєте право фарбувати волосся в кілька шарів, зробивши його більш ляльковими. Зауважте, деякі засоби дозволяють добитися ефекту накладних вій з допомогою одного лише косметичного засобу. Якщо ви можете дозволити собі б'юті-експерименти і загальна стилістика способу дозволяє, то ви можете використовувати відтінкові туші — так буде ще веселіше.

Підкресліть брови

Саме брови є каркасом нашого обличчя, який ніби "підтримує" його рівновагу і красу. Згадайте, наскільки дивно виглядали дами епохи Відродження, які за тодішньою модою вищипували начисто брови. У 21 столітті подібна техніка вважалася б варварством щонайменше, а особливо з урахуванням повальної закоханості красунь у шикарні соболині брови. Для яскравого вечірнього макіяжу вам слід акцентувати увагу на ваших "дугах". За допомогою тіней, олівця або гліттера — вирішувати тільки вам.

Губи яскравіше

Звичайно, останній крок нашої швидкої б'юті-рутини — підкреслити красу ваших губ за допомогою яскравої помади. Ми б рекомендували віддати у даному разі перевагу класиці: червоний — це завжди вдала ідея. Якщо ви правильно підберете відтінок, який вам підходить до обличчя, то зможете відволікти увагу від втомленого погляду, і від тьмяного відтінку шкіри.

Погодьтеся, прийти на вечірку чи навіть на несподіване романтичне побачення увечері, який плавно перетікає в ніч, зі стандартним "робочим" макіяжем — повний моветон. Навіть якщо у звичайному житті ви не боїтеся робити яскраві акценти в мейку і постійно експериментуєте, то з глітером, то з соковитими відтінками помад, для повноцінного вечірнього макіяжу вам все одно знадобиться ще кілька суперзасобів. Так, з 5-ти основних кроків — 5-ти продуктів декоративки, ви повністю змініть зовнішність для майбутнього вечірнього заходу. І, що найголовніше — ви не витратите на подібний метаморфоз більше 5 хвилин, адже ніхто не очікує від вас вправності і умілості мейк-ап-майстра. Навіть жінка з мінімумом "мистецького" досвіду впорається з метаморфозами денного макіяжу на вечірній.

Джерело: Укрмедіа

 

29 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів