З першого разу не дійшло: у Мукачеві правоохоронці повторно затримали підозрюваного у наркоторгівлі

З першого разу не дійшло: у Мукачеві правоохоронці повторно затримали підозрюваного у наркоторгівлі
За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області детективами Нацполіції Закарпаття затримано мукачівця, за місцем проживання якого, при обшуку, виявлено значну партію ймовірно наркотичних речовин.

 

У ході відпрацювання оперативної інформації про збут наркотиків, правоохоронці провели обшук у 28-річного мукачівця, якого торік затримали за підозрою у збуті наркотичних речовин.

Внісши визначену йому заставу, підозрюваний, як виявилось, продовжив займатись злочинним промислом. Під час обшуку, правоохоронці виявили 54 згортки з речовиною рослинного походження, 25 пакетів з порошкопрдібною речовиною та запаяні відрізки медичного шприца із світлою речовиною. Вилучені речовини будуть скеровані для проведення необхідних експертиз.

Наразі триває проведення першочергових слідчих дій у рамках кримінального провадження з правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 307 КК України. Мукачівця затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів