В Ужгороді відкрили п’ятий ювілейний центр ElectroUA

В Ужгороді відкрили п’ятий ювілейний центр ElectroUA
Цими днями в обласному центрі Закарпаття відкрили п’ятий ювілейний центр групи компаній ElectroUA. Новостворена філія сприятиме створенню низки робочих місць, а головне – дасть поштовх розвитку зеленій енергетиці та переходу місцевого населення на електрокари. Для екологічно чистого Закарпаття це вкрай актуально.

 

«Сидіти без діла – це не про нас. Крок за кроком, філія за філією ми йдемо до цілі забезпечити кожен електрокар в Україні своїм конектором!» – таким своєрідним девізом ознаменувалося відкриття в Ужгороді нового енергетичного центру. Присутній в цей день в обласному центрі Закарпаття координатор групи компаній ElectroUA Володимир Тарасов відзначив, що радий вітати нову філію і її майбутніх гостей на західному кордоні України.

 

«Наше завдання – зробити нашу чудову країну самодостатньою, багатою, процвітачою і благополучною. Для цього ми спільно працюємо в цьому напрямі», – додав координатор.

Керівник ужгородської філії ElectroUA Костянтин Чомоляк відзначив, що радий бути частиною молодої, динамічної команди, яка замається такими цікавими та перспективними проєктами:

«Мені дуже приємно представляти інтереси ElectroUA на теренах мого рідного краю, мого рідного міста. Впевнений, за електромобілями – майбутнє, бо головна їхня перевага – невисока ціна, комфорт і економічність!»

 

Як прозвучало під час відкриття, компанія ставить перед собою на Закарпатті амбітну мету – зробити все можливе для розвитку в регіоні зеленої енергетики, зростання зацікавленості до електромобілів. А відповідно, і для переходу мешканців із бензинових та дизельних автомобілів на сучасні, ощадні та комфортні електрокари. Слід відзначити, що для регіону, в якому туризм та рекреація є пріоритетним видом діяльності, а отже, екологія – на першому місці, це надважливо. До всього ж, через Закарпаття пролягають транскордонні шляхи, через область проїжджають сотні тисяч туристів в Європу і назад, тому мережа сучасних хабів для одночасної швидкої зарядки десятків електромобілів має ще й важливе інфраструктурне значення. 

«Мета компанії – встановлення електростанцій практично в кожному дворі. Зрозуміло, що це перспектива, але до неї ми прагнемо. Наразі плануємо розпочати будівництво інноваційних хабів у кожному містечку, вздовж основних автомагістралей, а відтак рухатимемося в напрямі ущільнення мережі заправок», – уточнив К. Чомоляк.

Що цікаво, виробляють обладнання для електрозарядок в Україні, тож, розвиваючи їх мережу, фактично ми підтримуємо вітчизняного виробника, даємо українцям зарплату і доходи до місцевих бюджетів.

«Загалом електрорух, електромобілі можуть зробити справжнє диво для майбутнього наших дітей – чисте повітря. І це наша найголовніша мета», – вважають у компанії.

 

Для довідки

ElectroUA (Electro United Association) – глобальний проєкт розвитку, науково-виробниче об’єднання «Міжнародний центр інновацій та інвестицій», яке є флагманом передових рішень на ринку «зеленої» енергетики та інноваційних технологій не тільки в Україні, але й по всьому світу.

ElectroUA займається розвитком інфраструктури для електромобілів, встановленням зарядних станцій для них, а також будівництвом сучасних хабів для одночасної швидкої зарядки десятків електромобілів по всьому світу. При цьому більшість зарядних станцій виробляється в Україні.

На сьогодні в кожній області України є зарядні станції від ElectroUA, всього за три роки роботи встановлено понад 3000 зарядних станцій. Щомісяця компанія встановлює близько 200 нових зарядних станцій сімох видів.

В Україні відкрито 5 офіційних представництв: у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі та Ужгороді. Зарядні станції мають попит і за кордоном: у Ізраїлі, Іспанії, Грузії та ПАР.

Другий, але не менш важливий, напрямок діяльності холдингу – власна генерація електроенергії. Було обрано сонячну енергетику, адже це енергія майбутнього №1.

«Розвиваючи кожен зі своїх «сонячних» проектів ми хочемо на практиці продемонструвати, що енергії достатньо, а за допомогою технологій її потрібно просто збирати, акумулювати та розподіляти», – вважають у компанії.

 

04 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів