Основні ризики при купівлі автомобіля б/у в Хмельницькому

Основні ризики при купівлі автомобіля б/у в Хмельницькому
Враховуючи те, що середня зарплата в Україні становить 10-12 тис. гривень, на покупку нової машини доведеться збирати не один десяток років.

 

Враховуючи те, що середня зарплата в Україні становить 10-12 тис. гривень, на покупку нової машини доведеться збирати не один десяток років. Тому багато людей купують вже використовувані машини. Вторинний ринок багатий на пропозиції придбання вітчизняного або зарубіжного автомобіля віком 4-5 років. Вони мають пристойний технічний стан і ціну приблизно на 30-40% дешевше.  

На вторинному автомобільному ринку можна вибрати машину будь-якої моделі та року випуску. Експортні авто – це доволі хороша альтернатива. У них може бути тільки один колишній власник, великий відсоток зарубіжних «беушних» машин продаються посередництвом страхових аукціонів, що забезпечує їх юридичну чистоту. Але часто під час покупки такого транспортного засобу недосвідчена людина може наскочити на різні «підводні камені». Що це значить. Іноді не зовсім чесні продавці, щоб швидше продати машину, вдаються до деяких хитрощів.

Тому, щоб не купити «кота в мішку», краще всього звернутися за допомогою до експертів, наприклад, сюди: https://topvykup.com.ua/hmelnickaya/khmelnitskiy/. Фахівці, які займаються автовыкупом цілих і битих авто професійно, відразу ж визначають технічний стан машини, її пробіг і справжню вартість. 

Не ризикуйте, а краще зверніться до спеціалістів!

 

 

14 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів