iPhone SE 2 чи XS: хто швидший?

iPhone SE 2 чи XS: хто швидший?

 

Після виходу довгоочікуваної новинки від компанії Apple експерти почали порівнювати її з іншими моделями бренду. Вони порівняли iPhone SE 2020 з попередньою моделлю XS і отримали очевидний результат. Новинка працює на сучасному прогресивному процесорі A13 Bionic, а iPhone XS на старішій його версії — A12.

Результати тестування SE 2 і XS

Загалом, тестування зводилось до того, наскільки швидко девайси запускають популярні програми та ігри. Результати показали, що новинка працює швидше, ніж попередній флагман, але різниця між ними не суттєва. SE 2020 року в запуску більшості програм був швидшим, проте річ йде про мілісекунди, відчутної різниці між девайсами нема. Фактично новинка є більш продуктивною, але різниця невелика, і показники обох моделей вражають.

Основні переваги iPhone SE 2020

Окрім надсучасного процесора, новинка порадує користувачів наступними можливостями:

  • зручністю у користуванні завдяки компактним розмірам;

  • високою якістю основної і фронтальної камери;

  • використанням новітніх технологій і прогресивних систем.

Зовнішній вигляд смартфона оцінять фанати фірмового стилю Apple, він поставляється у трьох кольорових рішеннях і має невеликі розміри. 4,7-дюймовий екран зручний у користуванні, він виготовлений із надійного і стійкого скла. Основна камера має 12 мегапікселів і робить знімки вражаючої чіткості завдяки застосуванню прогресивних технологій. Для тих, хто цікавиться можливістю придбання девайса, вже можна замовити iPhone SE 2 в ALLO з доставкою по всій території України.

 

26 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів