Гравець ФК "Ужгород" Віктор Ляшко: "Під час карантину тренуюсь, читаю книги, дивлюся фільми, вчу іноземну і... завів кота "

Гравець ФК "Ужгород" Віктор Ляшко: "Під час карантину тренуюсь, читаю книги, дивлюся фільми, вчу іноземну і... завів кота "
Гравець ФК «Ужгород» Віктор Ряшко поділився думками щодо свого дозвілля, завершення футбольного сезону у Другій лізі та підготовку до старту нового чемпіонату.

 

— Які емоції у тебе викликала новина щодо рішення достроково завершити футбольний сезон у Другій лізі через пандемію COVID-19?

— Болісно сприйняв, звісно, як і решта футболістів нашої команди. Я вважаю, ми провели хороші збори, добре підготувались до чемпіонату і з нетерпінням чекали на його поновлення. Проте пандемія вірусної інфекції, яка сталася в всьому світі, змусила всіх нас залишитись без футболу. Як би нам не хотілося грати і тренуватись, на мою особисту думку, життя людей зараз найважливіше.

Віктор Ряшко: «Під час карантину тренуюсь, читаю книги, дивлюся фільми, вчу іноземну мову і...завів кота»

— Команда перебуває на карантині ще з середини березня, тобто вже понад два з половиною місяці. Як проходить твоє дозвілля і самоізоляція? Наскільки регулярно підтримуєш форму?

— Звісно, карантин зятягнувся значно довше, ніж ми того очікували. Від самого початку, я, відверто, сидів вдома і дотримувався всіх правил. Переглянули з нареченою багато серіалів і фільмів. Інколи читав книги (але, зізнаюсь, це не моє ????), зараз почали вивчати іноземну мову. Знедавна навіть завели домашнього улюбленця — кошеня — щоб настрою позитивного було більше! Тренуюсь щодня під час всього карантину. Працюю над фізичними якостями, а також роблю бігову роботу, не забуваю і про вправи з м’ячем. Потрібно тримати себе у формі, і не давати собі надміру розслаблятися.

— Команда розпочне підготовку до наступного сезону вже наприкінці червня. Які цілі особисто ти собі ставиш?

— З нетерпінням чекаю початку тренувань зі всією командою! Цілі зараз — якнайкраще підготуватись вже до старту нового чемпіонату, набрати фізичних кондицій. Докласти всіх зусиль, щоб виконати завдання, які керівництво клубу нам поставить перед стартом нового сезону. Але, звісно, кожну гру грати на перемогу, і викладатись на полі на всі 100%! Хочеться якомога швидше повернутися і дарувати вболівальникам позитивні емоції!

ФК Ужгород

 

04 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів