В Ужгороді пройшов забіг "Біжи з головою! Біжи до мети!" (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгороді пройшов забіг "Біжи з головою! Біжи до мети!" (ФОТО, ВІДЕО)
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні долучився до забігу "Біжи з Головою! Біжи до мети!", який ініціював голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров.

 

Учасники різного віку (від 10 до 70 років), серед яких професійні спортсмени (представники федерації легкої атлетики в Закарпатській області, учасники спортивних клубів, вихованці Ужгородської ДЮСШ 1), а також аматори з Ужгорода та району, Виноградова і Перечина, пробігли 10 кілометрів.

Стартували на набережній Незалежності від медичного факультету УжНУ, бігли 4 кола через транспортний і пішохідний мости. Наприкінці переможців не визначали, оскільки метою було залучення громадськості до здорового способу життя та занять спортом, що особливо важливо після малорухливості в період карантину. Олексій Петров і Богдан Андріїв вручили спортсменам-новим членам Федерації легкої атлетики у Закарпатській області посвідчення. Організатори висловили сподівання, що такий забіг стане традиційним. А міський голова Ужгорода нагадав, що займатися бігом та спортом усі охочі можуть також на стадіонах міста, зокрема на "Авангарді" та "Автомобілісті", де, як відомо, для цього зроблено всі умови.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

ФОТО: Ужгородська міська рада та Олексій Петров

ВІДЕО: Богдан Андріїв та Олексій Петров.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів