Cтадіони Ужгорода «Автомобіліст» і «Авангард» відкрили для усіх бажаючих (ВІДЕО)

Cтадіони Ужгорода «Автомобіліст» і «Авангард» відкрили для усіх бажаючих (ВІДЕО)
Комунальні стадіони Ужгорода знову відкриті для усіх бажаючих. Тимчасове обмеження діяло майже три місяці і було пов’язано із запровадженням в Україні карантину. Тепер, після його послаблення, можна вільно займатися фізкультурою та спортом.

 

Із самого ранку на стадіоні «Автомобіліст» людно. Тут уже тренуються легкоатлети та футболісти, бігають містяни. Юні спортсмени займаються з подвійною енергією. Адже тривалий час тренувалися вдома, виконуючи лише мінімум рухомих вправ. Тепер ось доводиться надолужувати згаяне.

Анатолій Коломоєць, директор дитячо-юнаької портивної школи каже, що діти займлися по мірі можливості вдома, у квартирах – лише загальною фізичною підготовкою, спеціальними вправами, які можна зробити у квартирах. "А вже коли оголосили послаблення карантинних заходів, то всі вийшли на тренування в ДЮСШ. Ми вийшли спочатку в парки, на набережну, на такі відкриті майданчики.

Тому що стадіони ще були закриті". Тренер Роберт Бабич додає:

"Дітки нарешті мають, де займатися. Тому що навчити дітей на поганих полях дуже важко. А те, що зараз маємо умови для праці, це дуже добре, тим більше, що зараз прекрасний стадіон. Нам і не снилося на такому займатися. Зараз дітям взагалі приємно приходити, є роздягальні".

Комунальні стадіони Ужгорода повністю готові до роботи. Останнім часом тут приведені до ладу футбольні та волейбольні поля, майданчики для міні-футболу, бігові доріжки, ями для стрибків у довжину, роздягальні, замінено системи освітлення та збудовано паркінги. Усе для того, щоб ужгородці могли в задоволення займалися фізкультурою та спортом. 

Каже Богдан Андріїв, міський голова Ужгорода:

 "Як стадіон "Автомобіліст", так і стадіон "Авангард" відкриті з 7 ранку до 21.30 за київським часом. Тому усі бажаючі можуть вільно приходити. Єдине побажання – це у змінному спортивному взутті, для того, щоб не руйнувати сучасну бігову доріжку. Хочу зазначити, що в нас дійсно створені прекрасні умови для того, щоб ми могли займатися як спортом, так і фізкультурою, оздоровленням. Тому я запрошую усіх бажаючих – приходьте на наші спортивні об’єкти".

Створення умов для занять фізкультурою і спортом – один із пріоритетів міської влади Ужгорода.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів