Лайфхак від закарпатців: як дізнатися, куди відновили авіасполучення і як літати без обмежень?

Лайфхак від закарпатців: як дізнатися, куди відновили авіасполучення і як літати без обмежень?
Із 15 червня в Україні відновили міжнародне авіасполучення. Проте далеко не всі країни приймають українські літаки. Виявляється, є певні секрети, як дістатися країни, в яку вам саме зараз конче потрібно.

 

Найпростіший спосіб з'ясувати, куди і звідки можна дістатися, як нам підказав Почесний працівник туризму України Олександр Доктор, - слідкувати за табло в аеропортах. Наразі це аропорт "Бориспіль" та "Жуляни". На їхніх офіційних сайтах можна бачити реальну картину. 

Однак із України небо відкрити далеко не у всі країни. Проте є хитрість. Наразі є безпроблемне авіасполучення з Білоруссю, Албанією, можна полетіти у США, Туреччину, Великобританію. А от із тих країн дістатися тих, яких потрібно. Тобто якщо прямого рейсу туди, куди вам треба, ще нема - пошукайте в іншій країні.

Нагадаємо, що з відкриттям авіапростору в аеропортах будуть введені "зелені" і "червоні" зони в залежності від країни, з якої прибувають пасажири. З огляду на це, пасажири, що повертаються із країн так званих червоних зон, повинні будуть проходити обов’язкову обсервацію або самоізоляцію. МОЗ буде публікувати перелік таких країн на своєму сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літо за кордоном: Куди закарпатці планують подорожі?

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів