Приписи керівникам та інформація в поліцію: Держпродспоживслужба проводить позапланові перевірки

Приписи керівникам та інформація в поліцію: Держпродспоживслужба проводить позапланові перевірки
Про виконання протиепідемічних заходів на закарпатських ринках та в закладах торгівлі інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

 

"За період з 9 червня по 15 червня 2020 року фахівці ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області здійснили 2850 перевірок об'єктів торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, громадського харчування, перукарень і салонів краси та інших закладів відповідно до законодавства щодо дотримання санітарних норм та правил та з урахуванням тимчасових рекомендацій, затверджених відповідними постановами Головного державного санітарного лікаря.

Зокрема, перевірили 1338 об'єктів торгівлі продовольчими товарами, 497 об'єктів торгівлі непродовольчими товарами, 344 закладів громадського харчування, 284 перукарень і салонів краси та 387 інших об’єктів нагляду (об’єкти водопостачання та водовідведення, транспорт, аптеки тощо).

Під час проведення контрольних заходів на 126 об’єктах були виявлені порушення дотримання вимог щодо протиепідемічних заходів. У зв’язку з цим  керівникам об’єктів надано 117 приписів (рекомендацій), у 7 випадках щодо виявлених порушень інформувались органи Національної поліції.

А загалом, починаючи з 1 травня поточного року під час карантину на агропродовольчих ринках області вже проведена 741 позапланова перевірка з питань дотримання протиепідемічних заходів. За виявлені порушення винесено 147 приписів керівникам ринків, направлено 63 інформації органам місцевої влади та 50 інформаційних листів органам Національної поліції".

 

16 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів