Власницю АВС на Іршавщині оштрафували на 400 тисяч

Власницю АВС на Іршавщині оштрафували на 400 тисяч
Жінка заплатить штраф за те, що не впустила інспекторів праці до приміщення.

 

Таке рішення нещодавно прийняв Закарпатський окружний адміністративний суд, розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом фізичної особи-підприємця зі села Сільце Іршавського району до Управління Держпраці у Закарпатській області. Торік наприкінці листопада головні державні інспектори Управління Держпраці краю на підставі інформації Головного управління ПФУ в Закарпатській області провели інспекційне відвідування у магазині АВС, яке належить позивачці. Контрольний захід проходив з відеофіксацією.

Однак підприємець не допустила інспекторську групу до господарського приміщення магазину, що чітко зафіксована на відео. За цим фактом був складений акт про неможливість проведення інспекційного відвідування, а згодом на підставі абзацу 7 частини 2 статті 265 Кодексу законів про працю України Управління Держпраці у Закарпатській області прийняло постанову про накладення на суб’єкт господарювання штраф у розмірі 417 300.00 грн.

Звертаючись до суду й аргументуючи свої позивні вимоги, підприємець наполягала на тому, що головні державні інспектори Управління Держпраці намагались потрапити не до виробничого, службового чи адміністративного, а до її житлового приміщення. Водночас позивачка заперечувала факт перебування у цьому приміщенні на момент проведення інспекційного відвідування двох дівчат-працівниць.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів