Гроші замість "бейбі-боксів" – Мінсоцполітики пропонує альтернативу

Гроші замість "бейбі-боксів" – Мінсоцполітики пропонує альтернативу
Діти, які народилися у 2020 році та не отримали "пакунку малюка", зможуть отримати грошову компенсацію вартості боксу.

 

Відповідний проект постанови розробило Міністерство соціальної політики, повідомляється на сторінці відомства у Facebook.

"Мінсоцполітики з метою забезпечення кожної дитини, яка народилася у 2020 році „пакунком малюка" розроблено проект урядового рішення, яким передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка? на дітей, які народились у 2020 році, та не були забезпечені цією допомогою", – йдеться у повідомленні. 

Рішення про відміну закупівлі одноразової натуральної допомоги  було прийняте 30 червня Антимонопольним комітетом України, за результатом розгляду скарг учасників закупівлі.

Відповідно до постанови Кабміну у 2020 році закупка одноразової натуральної допомоги за рахунок коштів державного бюджету проводилася централізованою закупівельною організацією – державна установа "Професійні закупівлі".

У міністерстві запевняють, що "питання забезпечення допомогою „пакунок малюка" новонароджених дітей в усіх регіонах України перебуває на постійному контролі Мінсоцполітики".

Раніше при народженні дитини кожна родина отримувала від держави спеціальний дитячий набір "бейбі-бокс" ("пакунок малюка").

Бокс містить 25 товарів для новонароджених загальною вартістю у 5 тисяч гривень. 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів