Перше штучне море відкрилося на Закарпатті

Перше штучне море відкрилося на Закарпатті

 

10 липня у комплексі “Термальні води Косино” відкрився новиий водниий атракціон – басеийн-море “Морська хвиля”. Це перше своєрідне рукотворне море зі штучними хвилями на Закарпатті, пише Varosh.

Президент Закарпатської туристичної організації Федір Шандор розповів, що “Морська Хвиля”– це величезна блакитна чаша. ЇЇ довжина – 90 м, ширина – 70 м, глибина сягає до 4 м, а 8 нагнітачів кожні 15-20 хвилин створюють штучні морські хвилі. І вони мають ефект, ідентичнии? природним хвилям.

З новинок у Косино-термал – також контактниий зоопарк. Відтепер козулі, сарни, павичі, цісарки вільно гуляють окремою територією, вони дуже приязні до відвідувачів, тож можете погодувати їх і погладити.

Крім того, у Косині розділили готельну та анімаційну локації – задля кращого комфорту мешканцям готелю, а також активним туристам і гостям. Тож аквапарк має окремий вхід, площа оточена дубовим гаєм. До послуг відвідувачів: контактний зоопарк, мотузковий парк, локальна гастрономія, спорт-зона, Кнайп-терапія, популярна геотермальна локація, дитячі водні атракціони.

Щодо аквапарку в Косині, то він відкривається у три етапи. Минулого року запустили 10 водних гірок загальною протяжністю 500 м. Серед них: три екстра-швидкісні – “Метелик-Монарх”, “Камікадзе”, “Чорна діра”. Камікадзе і Метелик, до речі,  з ефектом вільного падіння. Також минулоріч запрацювала дитяча аквазона. Наразі проходить другий етап – йдеться про басейн-море “Морська хвиля”.

А у 2021 році для відвідувачів відкриється ще одна неи?мовірна водна атракція, а також нові геотермальні послуги нашого унікального Косина.

 

11 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів