Забруднював дорогу бетоном: ужгородські патрульні зупинили водія бетонозмішувача (ВІДЕО)

Забруднював дорогу бетоном: ужгородські патрульні зупинили водія бетонозмішувача (ВІДЕО)
Вчора, близько 16-ї години, патрулюючи площу Богдана Хмельницького, інспектори виявили вантажний автомобіль, який забруднював проїзну частину бетонною сумішшю, та ускладнював рух автомобілів, які їхали позаду.

 

Патрульні наздогнали та зупинили вантажівку неподалік, на Слов’янській Набережній. Під час спілкування водій пояснив, що не помітив вимкнення механізму, який в русі обертає бетонозмішувач, що й призвело до випадання бетонної суміші на дорогу.

Патрульні поліцейські склали на водія протокол за ч.1 ст.139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд) КУпАП, склали схему та акт обстеження вулично-шляхової мережі.

Також дане звернення було зафіксоване у телеграм-чаті Безпечне місто Ужгород, у якому небайдужі громадяни надали інформацію та фотодоказ скоєного водієм правопорушення на вулиці Льва Толстого.

Такі порушення, на жаль, непоодинокі, тож закликаємо водіїв слідкувати за технічним станом транспортних засобів.

Патрульна поліція Закарпаття здійснює постійний контроль за безпечністю та комфортом пересування всіх учасників дорожнього руху, та вкотре нагадує про відповідальність. Просимо поважати один одного! - повідомили у патрульній поліції області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів