В Рахові планують закупити сучасне обладнання для оновленого приймального відділення райлікарні

В Рахові планують закупити сучасне обладнання для оновленого приймального відділення райлікарні
Про проєкт «Велике будівництво» йдеться на сторінці Рахівської районної лікарні Відділення екстренної (невідкладної ) медичної допомоги комунального некомерційного підприємства “Рахівська районна лікарня” Рахівської районної ради. Комунальне некомерційне підприємство “Рахівська районна лікарня” Рахівської районної ради, як одна з понад 200 опорних лікарень по Україні включена в програму створення сучасних приймальних відділень (Emergency departments ) де громадяни зможуть отримати якісні медичні послуги на базі у рамках проекту «Велике будівництво».

 

Завдяки президентській програмі приймальне відділення КНП “Рахівська РЛ” приведуть до брендбуку приймальних відділень-відділень екстреної медичної допомоги із відповідним оснащенням на рівні світових зразків. Адже успішність лікування, ефективність надання медичних послуг значною мірою залежить від оснащеності та персоналу приймальних відділень – місця, куди в першу чергу потрапляє людина у випадку екстреної ситуації.

Дане відділення передбачається забезпечити таким необхідним дороговартісним обладнанням, як комп’ютерний томограф спіральний, цифровий рентгенограф, монітори пацієнта, біохімічний аналізатор, елекрокардіографи, дефібрилятор та багато іншого.

Для реалізації даного проекту станом на 30 липня 2020 року у КНП “Рахівська РЛ” розроблена проектно-кошторисна документація, згідно з якою вартість даної реконструкції буде становити 7987,9 тис. грн. та оголошено про проведення відкритих торгів на здійснення Реконструкції з добудовою відділення екстренної (невідкладної ) медичної допомоги комунального некомерційного підприємства “Рахівська районна лікарня” Рахівської районної ради по вулиці Карпатська 1, в м. Рахів, Закарпатської області.

Завдяки співфінасуванню даного проекту, з місцевого бюджету було оплачено 270,13 тис. грн. за виготовлення проектно-кошторисної документації та отримання експертного звіту.

 

30 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів