Ужгородка виборола "золото" на Чемпіонаті України з тенісу

Ужгородка виборола "золото" на Чемпіонаті України з тенісу
Вчора, 1 серпня в Ірпіні завершився чемпіонат України з тенісу (категорія «А»).

 

Про це повідомив Василь Гаджега, голова обласного осередку Асоціації спортивних журналістів України, у групі Закарпатське обласне відділення НОК України.

Як розповідає головний тренер збірної Закарпаття Руслана Дичка, у складі збірної було 5 вихованців закарпатської школи тенісу — це МС України Василь Єгоров та Тетяна Дичка з Ужгорода, а також Ірина Русин й Мар’яна Маслей з Мукачева.

"Якщо у цілому, то наша команда посідає місце у «золотій серединці». Закриття змагань завтра. А порадувала усіх нас моя 17–річна донечка (дорослі, парний розряд), яка разом із Владленою Боковою (с. Святопетрівське, Києво–Святошинський район) вибороли золоті медалі. До речі, дівчата у всеукраїнському рейтингу займають відповідно 21–ше та 23–третє місця. Це досить високі місця (уточнення: Т. Дичка (Ужгород) — 23–тє, 178,70 оч.; М. Маслей (Мукачево) – 37–ме, 104, 4; Н. Гада (Берегово) — 75–те, 35; Н. Бобаль (Ужгород) — 86–те, 15 оч.; Л. Базелюк (Берегово) — 93–тє, 15 та Д. Мигалко (с. Минай, Ужгородщина) –101–ше, 10 очок", - розповідає тренер.

За її словами у 1/8 фіналу на корт вийшли пари Тетяна Дичка (Ужгород) – Владлена Бокова (Святопетрівськ, Києво–Святошинський район). Їх суперницями стали сестри–киянки Катерина та Дарина Дятлови. Ужгородка з партнеркою цей поєдинок виграли з досить переконливим рахунком 2:0 (6:3 та 6:3).

"Про фінал, гадаю, не буду розпитувати, бо він завершився переконливою перемогою з рахунком 2:0. Тут, як кажуть, коментарі, зайві. Лише нагадаю, що у головному матчі на корт вийшли Тетяна та Владлена з однієї сторони сітки та А. Пінаєва (Бровари)–І. Микитин (Трускавець), - додає пані Руслана.

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів