Закарпатські річки замерзають

Але виходити на них рятувальники не рекомендують

 

За останніми даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології на річках області спостерігаються незначні коливання рівнів, утримується льодовий покрив та збільшується товща льоду. Головне управління МНС України в Закарпатській області просить закарпатців бути обачними, дотримуватися правил поведінки на льоду та не виходити на нього аби уникнути нещасних випадків.
Найбільше зростання рівня води за минулу добу зафіксовано на водомірному пості Тиса-Чоп (+ 9 см), найбільший спад - на водомірному пості Латориця-Чоп (- 9 см).
На наступну добу суттєвих змін в гідрологічному режимі річок не очікується.
Сьогодні вночі – завтра вдень очікується хмарна погода з проясненням, без істотних опадів, в горах місцями сніг, на перевалах хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, вранці та вдень в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-11, подекуди 12-15 морозу, вдень від 4 морозу до 1 тепла, в горах місцями 5-8 морозу.
На автодорогах: без істотних опадів, на гірських ділянках доріг місцями сніг, на перевалах хуртовина. Ожеледиця. Видимість добра, в хуртовині 1-2 км, повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

30 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів