Понад 104 мільйони гривень сплатили вже перевізники так званих «італійських бусів»

Понад 104 мільйони гривень сплатили вже перевізники так званих «італійських бусів»
Понад 104 мільйони гривень сплатили перевізники так званих «італійських бусів» митних платежів за ввезення товару різного асортименту з країн Євросоюзу

 

Про це та роботу кінологічних команд, стаціонарних скануючих систем на митних постах у зоні діяльності Закарпатської митниці Держмитслужби - йтиметься у сюжеті німецької міжнародної телерадіокомпанії «Deutsche Welle» (Німецька хвиля). 

Її представник – журналістка Катерина Луцька, поспілкувалася з керівником митниці Олександром Богашем, побувала на митному посту «Тиса», що на українсько-угорському кордоні», наочно перевірила майстерні здібності чотирилапого вихованця Рамсі, який за лічені хвилини виявив сховок у мікроавтобусі та має на своєму рахунку резонансну знахідку – найбільшу партію контрабандного каміння (понад 300 кг бурштину), прихованого у паливних баках вантажівки. 

А про сучасний сканер, що має унікальні можливості точного розпізнавання прихованих від митного контролю об’єктів, розповів начальник управління технічних засобів митного контролю митниці Сергій Андроненков. Тут досвідчені митники-пошуківці сканують великогабаритні транспортні засоби та виявляють прихований від митного контролю: сигарети у тайниках чи порожнинах вантажівок, зброю, алкоголь та навіть розпізнають серед вживаних речей брендовий одяг за етикетками.

Підсумовуючи про діяльність митниці, її очільник Олександр Богаш підкреслив, що станом на сьогодні у Держбюджет перераховано митних зборів та платежів 4 мільярди гривень. В тому числі, за 3 останні місяці п.р. понад 104 млн грн сплатили перевізники так званих «італійських бусів» за ввезення товару різного асортименту з країн Євросоюзу. 

Пресслужба Закарпатської митниці Держмитслужби

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів