Кучма і Путін відклали зустріч у Криму

Президенти України і Російської Федерації Леонід Кучма і Володимир Путін відклали зустріч у Криму на пізніший термін у зв’язку з аварією на шахті "Краснолиманська" у Донецькій області, унаслідок чого загинуло більше 30 осіб.

 

Така домовленість була досягнута під час телефонної розмови глав держав, що відбувся сьогодні, 20 липня, з ініціативи російської сторони.

Президент Росії висловив глибокі співчуття українському керівництву і народу України у зв?язку з трагеді?ю на шахті "Краснолиманська".

Під час розмови глави держав домовилися перенести на більш пізні терміни спільні українсько-російські заходи, які планувалися на найближчі дні.

Нагада?мо, що у вівторок, 20 липня, планувалося провести засідання круглого столу "Про хід реалізації Угоди про формування ?диного економічного простору", на якому повинні були обговорюватися питання розширення торгово-економічного співробітництва між двома країнами.

У середу, 21 липня, планувався візит Володимира Путіна в Україну. Він повинен був зустрітися з Леонідом Кучмою й обговорити з ним, зокрема, тему майбутніх виборів Президента України.

 

20 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів