В Ужгороді провели тренінги для голів ОСББ (ФОТО)

В Ужгороді провели тренінги для голів ОСББ (ФОТО)
У рамках реалізації проєкту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень (HOUSES)», 19 та 27 серпня в Ужгородській міській раді для ініціативних груп, що бажають створити ОСББ, та новостворених об’єднань провели безкоштовні тренінги з тем: «Чому співвласники? Чому ОСББ? Відносини власності в багатоквартирному будинку. Поняття управління багатоквартирним будинком та форми управління ним. ОСББ в Україні: правовий статус, порядок створення і діяльність».

 

Тренерами виступили Любов Павлович – регіональний координатор ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку в Закарпатській області, Марина Куберка – начальник відділу експлуатації житлового фонду та інженерних мереж департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, Наталія Кириленко – секретар Ради голів ОСББ Ужгорода.

Учасники заходу отримали вичерпну інформацію про процес ініціювання та офіційну реєстрацію ОСББ, почули про беззаперечні переваги цієї форми управління будинком, про можливі виклики та їх розв’язання.

Звертаємося до всіх охочих, зокрема до ініціативних груп, які хочуть створити ОСББ, діючих ОСББ, а також ЖБК, що мають бажання перереєструватися в ОСББ – зареєструйтеся на онлайн-платформі http://houses.in.ua і отримайте безкоштовно знання, які необхідні кожному співвласнику багатоквартирного будинку, кожному мешканцю багатоповерхівки.

Пресслужба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів