На Закарпатті сьогодні вітають підприємців із професійним святом

На Закарпатті сьогодні вітають підприємців із професійним святом
Урочистості з нагоди Дня підприємця, який традиційно відзначають у першу неділю вересня, відбулися сьогодні в будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації.

 

Кращих із кращих вітали голова Закарпатської ОДА Олексій Петров та перший заступник голови Закрапатської обласної ради Йосип Борто.

Як прозвучало на початку урочистостей, про вплив малого і середнього бізнесу на соціально-економічне становище в нашій області свідчать такі дані: сьогодні малий та середній бізнес забезпечує майже половину надхожень до бюджетів усіх рівнів. Більше того, у малому та середньому бізнесі задіяно понад 90 % від загальної кількості працюючих на підприємствах області. По праву це свято і великих піпрємств, які вкладають значні інвестиції в розвиток Закрапаття.

Вітаючи присутніх, голова Закарпатської ОДА Олексій Петров відзначив: "Є такий вислів ""Коли влада не знає, що відповісти підприємцям, вона починає їх вітати". Займатися підприємництвом сьогодні – це сміливо, і завдяки вашій сміливості ми формуємо сьогодні економіку. Підприємництво, коли воно працює в "світлій частині", формує фундамент будь-якої країни. Саме тому влада готова підставляти плече – заради розвитку".

Привітав присутніх і голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Андрій Андріїв: "Підприємництво зараз, без перебільшення, – рушійна сила економіки. Так, у нинішній скрутний час, коли пандемія руйнує плани та перспективи, нелегко всім, але разом ми здолаємо всі перешкоди. Це вдасться, якщо працюватимемо разом – і влада, і бізнес задля розвитку нашої країни".

Відтак присутніх нагородили грамотами Закарпатської обласної ради та Закарпатської ОДА.

Фото зі сторінки Андрія Андріїва у Фейсбук

 

04 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів