Поліцейські з автомобіля тячівця вилучили нелегальну зброю та набої

Поліцейські з автомобіля тячівця вилучили нелегальну зброю та набої
Пістолет та боєприпаси поліцейські Тячева виявили у іномарці жителя району під час огляду транспортного засобу. Ціль та мету зберігання небезпечних предметів працівники поліції з’ясують у ході розслідування кримінального провадження.

 

Сьогодні вночі, близько 01.00 години, поліцейські групи реагування патрульної поліції Тячева під час перевірки автомобіля «BMW» на іноземній реєстрації виявили пістолет та набої до нього. Керував автомобілем 21-річний мешканець села Нересниця Тячівського району. 

Для документування правопорушення на місці працювали поліцейські слідчо-оперативної групи Тячівського відділу. Окрім пістолету зі спорядженим набоями магазином, із бардачка іномарки слідчі вилучили картонну коробку з предметами схожими  на набої  у кількості 20 штук.

Як з’ясували поліцейські, зброю  молодий чоловік  придбав близько пів року тому. Дозвільних документів на її зберігання у нього не було.

Пістолет та набої поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження. 

За фактом незаконного поводження зі зброєю  та боєприпасами (ч.1 ст.263 Кримінального  кодексу України) у поліції розпочали кримінальне провадження. З якою  метою  хлопець придбав та для чого зберігав зброю - встановить слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів