Жіноча шпаргалка: які косметичні засоби варто зберігати лише в холодильнику і чому?

Жіноча шпаргалка: які косметичні засоби варто зберігати лише в холодильнику і чому?

 

Дівчата звикли зберігати косметику в призначеній для цієї мети косметичці або у ванній кімнаті. Однак не всі засоби можна після розкриття тримати в приміщенні, тим більше в місці, де підвищена вологість. Деякі повинні зберігатися тільки в холодильнику, щоб збереглися всі корисні властивості, і косметичний продукт прослужив значно більше. Йдеться про наступні засоби, які служать для зняття набряклості, запалення і заспокоюють шкірний покрив, інформує Ukr.Media.

Патчі для очей

Останнім часом все більша кількість жінок застосовують гідрогелеві патчі для очей, щоб позбутися кіл під очима і мімічних зморшок. Охолоджений засіб швидше впорається зі своїм завданням. Тому думка фахівців однозначна: місце патчам тільки в холодильнику.

Маски проти набряків, а також маски на тканинній основі

Зберігаються маски проти набряклості в холодильнику з тієї ж причини, що і патчі для очей. Холодний засіб набагато швидше справляється з набряками, чого не скажеш про засоби, які зберігалися при кімнатній температурі.

Відгуки дівчат говорять про те, що ефект від тканинних масок сильніший, коли вони перед нанесенням були охолоджені.

Гель алое віра

Гель на основі алое часто застосовується дівчатами. Цілюща рослина просто незамінна для зволоження шкіри обличчя. В охолодженому вигляді алое не лише зволожить, але і надасть заспокійливий ефект, тим самим запобігши запаленню шкіри. Всі засоби на основі алое краще тримати в прохолодному місці.

Косметика, в складі якої немає консервантів

Якщо жінка воліє використовувати косметику на основі натуральних компонентів, то зберігати такі засоби треба тільки в холодильнику. Вся річ у тім, що всі натуральні компоненти не зберігаються при високих температурах. Зазвичай, на тюбику з косметичним засобом має бути написано, яку температуру можна перевищувати.

Сироватки з вітаміном С

Сироватки з вітаміном С повинні зберігатися тільки в холодильнику з тієї причини, що може початися процес окислення. Щоб цього не сталося, повинна бути низька температура і темрява. Значить, місце сироваток також в холодильній камері.

Зберігання деяких косметичних засобів в холодильнику тільки продовжить їх службу і допоможе жінці стати ще привабливішою.

 

15 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів