ТОП-3 найкращих гербіцидів на Lnzweb.com

ТОП-3 найкращих гербіцидів на Lnzweb.com

 

Коли мова йде про очистку посівів від різноманітних бур’янів та інших шкідливих для культур рослин, швидким та ефективним способом захистити урожай є використання якісних та надійних гербіцидів.

Зараз замовити гербіциди – справа нескладна, проте враховуючи їх широке різноманіття, інколи важко зупинитися на якомусь конкретному варіанті. А тому ми підготували для Вас трійку найкращих препаратів, представлених на сайті інтернет-магазину lnzweb.com. Забігаючи наперед відзначимо, що представлені нижче гербіциди виготовлені провідними виробниками з дотримання сучасних норм та стандартів – виключно з високоякісних компонентів.

№1 DEFENDA Примус

Даний препарат розроблений спеціально для захисту кукурудзи, озимої та ярої пшениці і ячменю, поставляється в тарі на 1 л, 5л та 20 л. Гербіцид входить до ІІ групи помірно небезпечних та має низку ключових переваг, зокрема:

  • Ефективно бореться з усіма видами дводольних бур’янів, добре знищує дику редиску, осот, звичайні грицики, ромашку непахучу та ін.;
  • Препарат можна використовувати для обробки культур у фазах від 3х листків до утворення другого міжвузля;
  • Має швидку дію, відтак повне знищення бур’янів відбувається упродовж 7-14 днів;
  • Досить швидко розщеплюється у ґрунті та виключає так зване звикання.

№2 DEFENDA Муссон

Гербіцид Муссон є неймовірно ефективним та швидкодіючим післясходовим препаратом, що забезпечує високий рівень знищення бур’янів у посівах кукурудзи, зокрема, багаторічних злакових та окремих дводольних однорічних, що перебувають у активній фазі вегетації.

Варто зауважити, що дана речовина є помірно токсичною і забезпечує надійний захист аж до шести тижнів. Крім того, препарат має помірний цінник, доступний у тарі на 5 і 10 літрів, а для його застосування не потрібно використовувати прилипачі.

№3 Bayer Челендж

Досходовий гербіцид від Bayer має системну дію боротьби з бур’янами широколистими в посівах соняшника та декотрих овочів (цибуля, морква). Препарат є, так би мовити, унікальним, характеризується новим механізмом впливу на бур’ян. Серед основних переваг Bayer Челедж можна виокремити низький ризик промивання в грунт, його не потрібно заривати, крім того, гербіцид є досить селективним до сільгоспкультур, а загроза фітотоксичності є дуже низькою.

І наостанок

Наполегливо рекомендуємо дотримуватись інструкції використання гербіцидів та правил безпеки поводження з ними, зокрема, використовувати тільки якісне та справне устаткування та агрегати, що використовуватимуться для обробки посівів.

 

16 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів