Андрій Андріїв: «Закарпатські депутати сьогодні розглядатимуть питання, що сприятиме відновленню діяльності аеропорту «Ужгород»

Андрій Андріїв: «Закарпатські депутати сьогодні розглядатимуть питання, що сприятиме відновленню діяльності аеропорту «Ужгород»
Нагадаємо, триває 19-та сесія Закарпатської обласної ради. З проханням підтримати проєкт рішення, що сприятиме відновленню діяльності аеропорту «Ужгород», виступив депутат обласної ради Андрій Андріїв.

 

Зокрема, А. Андріїв звернувся до колег із проханням розглянути під час сесії питання внесення змін до програми Підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» на 2017-2020 роки.

Зокрема, як зазначив Андрій Андріїв, проєкт рішення передбачає виділення 1 млн 492 тис грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації з реконструкції світло-сигнального обладнання аеродрому Міжнародного аеропорту «Ужгород». Інший пункт проєкту рішення передбачає фінансування в сумі 2 млн грн. Ці кошти повинні піти на забезпечення безперервності та регулярності повітряних перевезень при обслуговуванні повітряної лінії за маршрутом «Київ-Ужгород-Київ», яка визначена такою, що має суспільно важливий характер відповідно до ст. 96 Повітряного кодексу України.     

Вирішення цих питань, за словами депутата, сприятиме відновленню авіарейсів між столицею та Ужгородом. Про деталі він пообіцяв повідомити наше видання згодом.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів