Понад 200 об’єктів Закарпаття перевірили на пожежну безпеку

Понад 200 об’єктів Закарпаття перевірили на пожежну безпеку
Дотримання правил протипожежної безпеки в ПАДІЮНі в Ужгороді перевірили сьогодні рятувальники. Там буде виборча дільниця та ТВК. Заступник начальника міськрайонного відділу ДСНС Владислав Гуцалюк розповів: позапланові інспекції на Закарпатті розпочали з 23 вересня. Вони вже перевірили 243 будівлі. Загалом майже 900.

 

243 об’єкти перевірили на пожежну безпеку інспектори ДСНС Закарпаття в усій області

В будівлі ПАДІЮНу інспектор ДСНС Володимир Штимак перевірив вогнегасники. Він розповів, що раз у році потрібно здійснювати їх технічне обслуговування: "Це є обов'язково для будь-якого вогнегасника – вуглекислотного, порошкового, водопінного".

Попередня перевірка цієї будівлі була в березні минулого року. Заступник начальника ужгородського відділу ДСНС Владислав Гуцалюк перевірив, чи виправили виявлені тоді порушення. "План евакуації минулого разу був невідкоригований і тепер не показано деякі приміщення, де вогнегасники знаходяться, де ми знаходимося, немає розробленої інструкції до цього плану евакуації, за якою мають діяти люди, котрі в цьому приміщенні знаходяться, і що вони мають робити, якщо буде надзвичайна подія чи пожежа", — розповів Владислав Гуцалюк.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів