На Закарпатті «наосліп» оцінюють вина з усієї України (ФОТО)

На Закарпатті «наосліп» оцінюють вина з усієї України (ФОТО)
Виноробну продукцію, яка продається в торгових мережах України, оцінює Центральна галузева дегустаційна комісія корпорації "Укрвинпром".

 

Професійна дегустація зразків тихих, ігристих вин та виноградних міцних напоїв України відбувається 21 і 22 жовтня на Закарпатті, у Берегові, на базі Виноробної компанії Шато Чизай.

Зразки для дегустації комісія традиційно закуповує в торгівельних мережах. Таким чином, фахівці з усієї України оцінюють саме ту виноробну продукцію, яку купують українці.

Корпорація "Укрвинпром" у рамках свого щорічного професійного заходу проводить дегустацію "закритим способом", який ще називають «дегустацією наосліп», що означає: взірці зашифровані, все відбувається неупереджено. Оцінюють напої професійні дегустатори, технологи, представники Асоціації сомельє України.

Результати дегустації оголосять сьогодні, 22 жовтня 2020 року. Початок о 13.30 у Будинку дегустацій Шато Чизай (місто Берегово, урочище Чизай, №1).

Нагородження виробників найкращої вітчизняної виноробної продукції відбудеться на 6-му Національному виноробному Форумі, який пройде у Києві в листопаді.

Виноробня Шато Чизай

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів