Жіноча шпаргалка: 5 найефективніших масок для волосся

Жіноча шпаргалка: 5 найефективніших масок для волосся

 

Коли багато хто хоче заощадити або ж не довіряє «всякій хімії», на допомогу приходять домашні маски з того, що є в холодильнику. Правда, перш ніж наносити на волосся і шкіру голови маски власного приготування, варто зробити тест на алергічну реакцію: для цього нанесіть трохи готової суміші на маленьку ділянку шкіри. У разі виникнення почервоніння або свербіжу, негайно змийте засіб водою, інформує Ukr.Media.

Але найкраще перед застосуванням натуральної косметики порадитися з трихологом або дерматологом.

Желатинова маска для волосся

Відмінно підійде для зміцнення і ламінування. Потрібно розмішати желатин з теплою водою у пропорції 1:3. Для короткого волосся вистачить однієї ложки, для довгого — кілька, залежно від рівня довжини. Щоб желатинову маску було легше змити — заздалегідь додайте до неї трохи бальзаму для волосся.

На основі кефіру

Для активізації росту волосся і проти випадіння підійде кефірна маска. Потрібно змішати кефір з ложкою реп'яхової олії і дрібкою дріжджів. Нанесіть на волосся приблизно на пів години, потім змийте.

З використанням алое

На чайну ложку соку або гелю алое візьміть по одній ложці касторової та оливкової олії. Також можна додати масляні розчини вітамінів А і Е. Така маска допоможе впоратися з ламкістю і запобіжить випаданню волосся.

Бананова маска

Багатий на калій банан можна змішати з сирим яйцем і столовою ложкою меду. Отриману суміш нанесіть на волосся, через пів години змийте. Ця маска забезпечить зволоження та живлення для вашого волосся.

Кокосове масло

Для цієї маски вам знадобиться лише кокосове масло, без будь-яких допоміжних інгредієнтів. Нанесіть текстуру на всю довжину волосся, крім коренів і шкіри голови. Тримайте близько 40 хвилин, потім змийте.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів