«Кубковий боєць» з Закарпаття може знову здивувати Україну

«Кубковий боєць» з Закарпаття може знову здивувати Україну
Футбольний клуб «Минай» не вражає результатами в дебютному сезоні в Прем’єр-лізі, проте у розіграші Кубка України підопічні Василя Кобіна знову можуть здивувати вітчизняних любителів футболу.

 

Представник Закарпаття на футбольній мапі країни – «Минай», проводить історичній сезон. Команда під керівництвом молодого наставника Василя Кобіна вперше в історії виступає в елітному дивізіоні України – Прем’єр-лізі. І хоча результати після стартових турів не вражають – лише одна перемога в семи матчах, в зоні вильоту ужгородців також поки немає – таку «честь» заслужили інші клуби.

Цілком ймовірно, що разом з задачею зберегти прописку в еліті вітчизняного футболу «Минай» країни. І якщо ви збираєтеся спрогнозувати команді Кобіна успішний виступ в турнірі, а може й навіть підкріпити прогноз букмекерським парі, використавши для цього промокод Betwinner, то маємо повідомити, що підстави для такого рішення у вас однозначно є. Адже «Минай» зарекомендував себе серйозним кубковим бійцем.

У минулому сезоні закарпатський клуб зупинився у розіграші кубку країни лише на передостанньому етапі – в півфіналі, поступившись тільки майбутньому переможцеві змагань – київському «Динамо» (0:2). До цього «Минай» розібрався на шляху до півфіналу з «Інгульцем», «Львовом», «Волинню» та «Калушем».

Цікаво, що і у попередньому сезоні кубкового розіграшу «Минай» спіткнувся лише через київське «Динамо», і знову поразка була не соромною – 1:3. Таким чином, за всю історії своїх виступів в кубку країни минай програвав лише «Динамо», а от всі інші поєдинки виграв.

В цьому сезоні підопічні Кобіна вже подолали один раунд кубкового турніру, перемігши «Полісся» в кінці вересня з рахунком 2:1. Тепер у 1/8 фіналу «Минай» зустрінеться з «Олександрією», яку вже, до речі, встиг обіграти в рамках УПЛ вдома з рахунком 1:0. Так що кубкові перспективи перед «Минаєм» знову доволі яскраві. І якщо на шляху не зустрінеться «Динамо», то можна і на головний приз замахнутися.

 

 

04 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів