"Я хвилювався. Хлопчику 18 років", — перший тренер Руслана Нещерета, який дебютував у Лізі Чемпіонів

"Я хвилювався. Хлопчику 18 років", — перший тренер Руслана Нещерета, який дебютував у Лізі Чемпіонів

 

"Чесно кажучи, я не очікував такої гри. Я хвилювався за нього. Хлопчику 18 років. І потім виходить проти нього Мессі. Ну не кожен може витримати. А мій хлопчик молодець. Він дійсно показав, що він здатен!" Так тренер воротаря Руслана Нещерета з Мукачева Омелян Мешко розповів про свої враження від матчу "Динамо" Київ – "Барселона". Його колишній підопічний дебютував у Лізі Чемпіонів через виявлений COVID-19 в інших двох голкіперів команди. Тренер Руслана розповів: хлопець із 8 років разом з однолітками тренувався на полі в Мукачеві на базі десятого ліцею. Грав за ФК "Соколята".

"Він спочатку був, як польовий гравець, — згадує тренер. — Але потім до мене підійшов його дідо і каже, щоб спробувати його на воротах. Я побачив, що у нього є здібності. Він був на полі день і ніч. Навіть дідуся брав. Кожен день він був із м’ячем".

Із 14 років, за словами тренера, Руслан перейшов до київського "Динамо". Омелян Мешко пояснив: забрала мама.

"Казала, що подивиться, як буде у київському "Динамо". І пройшов. Збори були важкі, але Руслан довів, що він може захищати честь нашої держави", — сказав тренер хлопця.

Попри поразку київського "Динамо" (клуб поступився на виїзді "Барселоні" 2:1) Руслан Нещерет отримав високі бали у 3-му турі Ліги Чемпіонів. За підсумками гри 4 листопада 18-річного голкіпера визнали найкращим гравцем матчу. Востаннє, коли Руслан приїжджав навесні додому до Мукачева, подарував тренеру свою куртку.

У свої 73 Омелян Мешко продовжує тренувати, а також грає за ФК "Сокіл" і чекає знову в гості свого підопічного.

Суспільне Закарпаття

 

09 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів