Парафінотерапія в домашніх умовах: особливості проведення процедури

Парафінотерапія в домашніх умовах: особливості проведення процедури

 

Останнім часом парафінотерапія набуває все більшої популярності. Все тому, що вона дійсно омолоджує шкіру, покращує мікроциркуляцію крові. Деякі жінки роблять цю процедуру в салоні, а хтось вважає, що це дорого. Тому найкраще робити парафінотерапію вдома. Для цього необхідно знати кілька секретів, які зроблять домашню процедуру більш ефективною, інформує Ukr.Media.

Парафінотерапія для обличчя

  1. Перед тим, як наносити парафін, шкіра повинна бути очищена. Для цього застосовуються очищаючі засоби, але спиртовмісні засоби використовувати не рекомендується.
  2. Слід пам'ятати, що спочатку треба зробити маску з парафіну і лише після цього робити пілінг або масаж обличчя.
  3. Для того, щоб нанести маску на обличчя, треба покликати помічника. Вся річ у тім, що парафін наноситься на шкіру шарами. В цей час треба лежати і не рухатися. Тому самостійно нанести парафін на шкіру обличчя не вийде. Це і допоможе зробити помічник.
  4. Перший шар наноситься на марлеву серветку. У ній попередньо робляться отвори для носа, очей і губ. Наступні шари парафіну наносяться на попередні шари.

Парафінотерапія для рук

  1. Парафінотерапія для рук являє собою процедуру, перед якою руки мають бути вимиті, а омертвілі частинки шкіри мають бути відлущені. Також варто звернути увагу на те, що руки мають бути сухими. Лише після цього можна приступати до процедури.
  2. Кілька шарів парафіну на руки наносити не треба. Для рук цілком достатньо одного шару парафіну, поверх якого надягають одноразові рукавички, а потім рукавички з тканини.

Парафінотерапія для ніг

  1. Парафін відмінно бореться з целюлітом на ногах. Тільки разом з парафіном необхідно використовувати і інші компоненти, такі, як водорості, вітаміни, грязі. Можна придбати відразу ж готовий склад. Сьогодні такі склади продаються в аптеках.
  2. Щоб посилити ефект від процедури, треба зробити масаж ніг. Після цього парафінотерапія дасть більший ефект.

Результат від парафінотерапії ніг і рук видно вже після першої процедури. Що стосується шкіри обличчя, то тут треба зробити хоча б 10 сеансів, щоб отримати видимий результат. Сьогодні багато жінок вибирають для себе цю не складну у виконанні, але таку ефективну процедуру.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

11 листопада 2020р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів