Поради закарпаткам, як зупинити випадіння волосся

Поради закарпаткам, як зупинити випадіння волосся
Надмірне випадання волосся потрібно лікувати.

 

Вживайте більше білка

Волосся складаються з білка, що робить необхідним щоденне споживання їжі багатої протеїном. Їжте білок на сніданок і обід, щоб скоротити втрату пасм.

Також необхідні складні вуглеводи необхідні

Вони дають нашому волоссю енергію, необхідну для його зростання. Якщо між прийомами їжі залишається більше чотирьох годин, перекушуйте здоровими вуглеводами (свіжими фруктами, цільнозерновими хлібцями). Рівень енергії, необхідний волосяним клітинам, падає саме після цієї кількості часу.

Підходьте до зачісок з розумом

Тугий пучок може створювати додаткове навантаження на пасма. Уникайте занадто тугих зачісок, які призводять до розтягування, ослаблення волосся і волосяних фолікулів. Також варто уникати занадто "важких" кремів і мусів для укладання волосся. Відмовтеся на час від плойок і стайлера, а фен переключіть на холодний режим.

Робіть маски або відновлювальні процедури

Маски для росту волосся активують "сплячі" фолікули, тому на місці випавшого волосся будуть відростати нові. Процедури, які прискорюють мікроциркуляцію в шкірі голови і насичують її корисними речовинами теж допоможуть. Масаж голови, мезотерапія волосистої частини, різні спа-програми, пілінг шкіри голови можуть допомогти.

Джерело: Укр Медіа

 

13 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів