Радіо Єден видасть унікальний вініловий збірник закарпатських пісень

Радіо Єден видасть унікальний вініловий збірник закарпатських пісень
Радіо «Єден» невдовзі випустить унікальну платівку із закарпатськими піснями. До вінілового збірника увійдуть 10 пісень закарпатських виконавців. Збірник планується презентувати на третю річницю Радіо – 18 січня.

 

Про це сьогодні, 18 листопада, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомив  керівник Радіо «Єден», автор ідеї Олексій Уманський.

«У моєму життя платівки мають велике значення. Це захоплення почалося десь 8 років тому. Я купив програвач, слухав вініли, коли мені було сумно. Потім почав організовувати вінілові вечірки, започаткував проект «Вінілове весілля». І так вийшло, що у багатьох людей я асоціююся з платівками», – розповів Олексій Уманський.

«Подумав, що було би класно видати свою платівку. Мода на вініл знову повернулася. Почався навіть своєрідний, вініловий бум, люди почали знову їх купувати.  Закарпаття не мало свого повноцінного збірник. Колись виходила семидюймова платівка із Закарпатським народним хором, є вінілова платівка від Аліни Паш, але більше – не знаю. Тому це – перший вініловий збірник пісень закарпатських виконавців, аналогів якому не було», – додав він.

До збірника увійде 10 пісень закарпатських виконавців, які транслювалися на Радіо «Єден». Наразі триває передпродаж платівки. З необхідних 1600 євро на випуск збірника Радіо уже зібрало 460. Замовити вініл можна за номером картки 4149 4991 3681 5667. Вся інформація – тут. Детальніше про перший закарпатський вініл читайте незабаром  у розділі «Культурний момент».  

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів