Як виглядає Резиденція Святого Миколая у закарпатському Сент-Міклоші? (ФОТО)

Як виглядає Резиденція Святого Миколая у закарпатському Сент-Міклоші? (ФОТО)
Напередодні новорічно-різдвяних свят особливо хочеться вірити у чудо. І хоч карантин вносить свої корективи навіть у казку, резиденція Святого Миколая у чинадіївському замку Сент-Міклош на Мукачівщині все ж таки працюватиме.

 

Кореспонденти Uzhgorod.net.ua побували у казковому будиночку Святого Миколая і розповідають про особливості цьогорічного відвідування хатинки Чудотворця.

Невеличкий простір, де затишно і завжди панує атмосфера зимових свят – так хочеться описати це місце. Будиночок Святого Миколая розташований на території самого замку і знаходиться трохи позаду нього. Тож перед тим, як зайти у гості до Миколая, можна зазирнути ще й у сам замок та познайомитися з його романтичними та захопливими, а часом і вражаючими та сумними історіями. До речі, вхід до замку-музею безкоштовний. Ви можете залишити "чайові" на розвиток замку на власний розсуд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірна сила кохання у засніженому й величному замку Сент-Міклош (ФОТО)

Що ж до самої резиденції, то потрапити всередину цього року, на жаль, не вдасться. Побачити й поспілкуватися зі Святим Миколаєм відвідувачі резиденції зможуть через вікно – маємо дбати про здоров'я Чудотворця й дотримуватися карантинної дистанції. Хоч сфотографуватися із Миколаєм не можна буде, але щогодини він виходитиме на ґанок хатинки,  щоб привітати малечу. Радимо взяти з собою листа до Святого і малюнок для нього. Адже зазирнувши у віконечко на власні очі побачите, як Святий Миколай читає саме вашого листа і дає відповідь на нього.

Працюватиме Резиденція Святого Миколая кілька днів: із 14 по 18 грудня з 15:00.

Тож заплануйте у ці дні візит до Святого Миколая і подаруйте собі казку. Просіть пор найзаповітніше і вірте у те, що ваше бажання обов'язково здійсниться! Адже у новорічно-різдвяний період і справді трапляються чудеса!

Uzhgorod.net.ua

фото видання та С. Братасюка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів