Уродженець Закарпаття має чудові шанси виграти золото УПЛ з «Динамо»

Уродженець Закарпаття має чудові шанси виграти золото УПЛ з «Динамо»
Український футбольний воротар Руслан Нещерет гучно заявив про себе в складі київського «Динамо» восени 2020-го року, а вже весною уродженець Закарпаття має шанс одягнути золоту медаль переможця Української Прем’єр-ліги.

 

Про Нещерета футбольна Україна, а разом з нею і увесь світ дізналися після матчу в «Динамо» проти «Барселони» у Лізі чемпіонів на легендарному стадіоні «Камп Ноу». Коли у складі киян через проблеми зі здоров’ям «вилетіли» одразу двоє основних воротарів команди – Денис Бойко та Георгій Бущан, саме уродженцю Закарпаття випала нагода проявити себе, і він своїм шансом скористався чудово. Незважаючи на поразку з рахунком 1:2, саме Нещерета визнали кращим гравцем поєдинку, адже голкіпер зміг врятувати киян від більш гучної поразки, здійснивши декілька вражаючих «сейвів» після ударів Ліонеля Мессі та інших зірок каталонського гранду.

Тепер Руслан готується до відновлення сезону у 2021-му році і до продовження боротьбі за місце в основі київського колективу, а разом з тим – і до запеклої боротьби за золото чемпіонату України, яке в останні роки привласнив собі донецький «Шахтар», і в цьому сезоні «Динамо» має намір повернути трофей до столиці.

Шанси киян, які за підсумками першої частини чемпіонату випереджають головного конкурента на одне очко в турнірній таблиці, посідаючи в ній перше місце, досить непогані. Хоча букмекери все ще віддають невелику перевагу «Шахтарю» у боротьбі за золото. Наприклад, в довгостроковій лінії БК Фонбет, в якій завжди можна знайти котирування на найбільш значущі події та матчі зі світу спорту, на підсумкову перемогу киян в сезоні 2020/21 Української Прем’єр-ліги можна заключити парі з коефіцієнтом 2.10, що дорівнює приблизно 48% вірогідності. А от «Шахтар» букмекери цінують трохи вище – коефіцієнт на успіх «Гірників» 1.65, а це вже 60%, якщо конвертувати у шанси на титул.

Зазначимо, що «Динамо» після зимової паузи буде виступати не лише у чемпіонаті України, але й також у кубку країни і Лізі Європи. На ці турніри букмекерська компанія Фонбет також охоче поділиться з усіма бажаючими своїми котируваннями, а щоб за ними було більш зручно спостерігати, можна встановити мобільний Фонбет - додаток до будь-якого свого гаджету, який значно спростить вашу подорож у світ беттингу.

Нагадаємо, що київське «Динамо», за яке виступає уродженець Закарпаття Руслан Нещерет, у Лізі Європи отримало в суперники міцний бельгійський «Брюгге», з яким посперечається за вихід до 1/8 фіналу змагань. А от у Кубку України киянам пощастило із жеребом більше – їх опонентом по чвертьфіналу стане «Колос» з Ковалівки, причому єдина гра цієї стадії відбудеться у столиці країни.

 

 

24 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів