Закарпатець у Парижі: подробиці жорстокого нападу (ВІДЕО)

Закарпатець у Парижі: подробиці жорстокого нападу (ВІДЕО)
Жорстоке побиття. У Парижі група невідомих побили юного закарпатця. Хлопець зараз знаходиться у реанімації в штучній комі.

 

За даними української громади у Парижі,у хлопця в кількох місцях пробитий череп, множинні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей.

Юрій народився в Ужгороді, але понад 10 років тому переїхав із мамою в Париж. Там хлопець швидко адаптувався і вивчив мову. Свій 15-й день народження хлопець зустрів у реанімації.

Десяток невідомих із металевими кийками, битами і ножами неподалік Ейфелевої вежі атакували компанію студентів. Вдалося втекти усім. Окрім Юрія. 

Зі слів матері Юрія, хлопця поволі починають виводити зі штучної коми, у якій підліток перебував тиждень. Медики дають обнадійливі прогнози. "Він повільно починає прокидатися. Я бачу, що він дуже схвильований. Лікарі кажуть, що це нормально. Він досі інтубований і ще не говорив".

На побиття хлопця відреагував і президент України Володимир Зеленський. Та закликав знайти і покарати нападників. Розслідування під контролем міністра внутрішніх справ Франції.

Перший Кабельний

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів