На Закарпатті знову насипало снігу: на які курорти можна їхати кататися? ФОТО

На Закарпатті знову насипало снігу: на які курорти можна їхати кататися? ФОТО
То сніг, то дощ - і цьогорічна зима не тішить любителів гірськолижного відпочинку. Тому як тільки паде перший сніг - всі, хто любить лижі та сноуборди, знімаються і їдуть в гори. Так, можна було покататися позаминулими вихідними, а вже минулими близько 70 % снігу змило дощами.

 

Проте вчорашній снігопад все ж таки виправив ситуацію, і, як пишуть у Телеграм-каналі "Сніг.Пилипець" - уже можна кататися.

До речі, всі любителі гірськолижного відпочинку можуть знайти в Телеграм відповідні канали по кожному окремому курорту, де очевидці, турити викладають оперативно всю інформацію - і про сніговий покрив, і про погоду. тут же можна розпитати про проживання, харчування, умови прокату спорядження на гірськолижних базах.

Ну і, звичайно, можна керуватися в своїх планах на давно створену і успішну сторінку Сніг.інфо , де зібрана інформація по 36 курортах країни (зокрема, на неї ж виведені 115 веб-камер, щоб у режимі онлайн слідувати за станом гірськолижних курортів).  

Зокрема, можна побачити, що діється в Ізках: https://snig.info/uk/Izki 

Що відбувається у Пилипці (а тут кілька бугельних підйомників та кріселка, що веде на Гимбу), теж можна подивитися на вебкамерах, всі вони за посиланням: https://snig.info/uk/Pylypets/2

На Драгобраті взагалі 9 відеокамер - https://snig.info/uk/Drahobrat - за якими теж можна відстежити і покрив снігу, і ситуацію з кількістю гостей, і з чергами.

Одне слово, користуйтеся підказками і відпочивайте, принаймні поки сніг є.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів