В Ужгороді вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ФОТО)

В Ужгороді вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ФОТО)
Мітинг, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-й річниці виведення радянських військ із Афганістану, відбувся сьогодні, 15 лютого, біля пам’ятника Скорботної матері на Православній набережній в Ужгороді.

 

Участь у заході взяли голова обласної ради Олексій Петров, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк, голова Закарпатської територіальної організації Спілки ветеранів Афганістану Віктор Югас, голова Закарпатської обласної Спілки ветеранів війн Михайло Куцкір, ветерани війни в Афганістані, голови обласних ветеранських громадських організацій, учасники бойових дій на території інших держав представники Збройних Сил України, правоохоронних органів, обласних установ і організацій, громадськість.

«Щиро дякую воїнам за мужність і відданість своєму обов’язку. Багато із них і зараз стоять на захисті незалежності, миру і спокою нашої України. Воїни-афганці беруть активну участь у волонтерському русі, допомагають у реабілітації тих, хто нині повернувся з передової, долучаються до підготовки молоді.

Вклоняюся родинам, чиї долі зламали жорстокі непоправні втрати. Матерям і дружинам, коханим, які десятиліттями розділяють тягар спогадів про минулі війни. Здоров’я усім, благополуччя і найголовніше – миру усій нашій Україні!», – зазначив у промові міський голова Богдан Андріїв.

Також Богдан Євстафійович передав грамоти Ужгородської міськради членам Ужгородського міського осередку Закарпатської обласної спілки ветеранів війн, учасникам бойових дій в Афганістані Миколі Вашку та Олегу Сосновському.

Присутні на мітингу поклали квіти до пам’ятника Скорботної матері, загиблих воїнів ушанували хвилиною мовчання та військовими залпами.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів