Що відомо про квартири з терасами в поліфункціональному районі RYBALSKY

Що відомо про квартири з терасами в поліфункціональному районі RYBALSKY

 

Власна тераса — ідеальний простір для атмосферних сніданків та занять йогою на свіжому повітрі. Вона сприяє відчуттю заміського життя в межах мегаполісу. У інвесторів, які вибрали квартири з терасами в новому районі RYBALSKY, буде безліч сценаріїв для незабутнього дозвілля та стільки ж підстав для натхнення.

Чому RYBALSKY?

Наявність тераси дає змогу будь-коли дихати свіжим повітрям та отримувати порцію вітаміну D, не виходячи з квартири. Облаштувати відкритий простір можна на власний розсуд — організувати місце для роботи, лаунж-зону або квітучий сад. Квартири з терасами в ЖК RYBALSKY розташовані на останніх поверхах будинків. Звідси відкривається чудовий краєвид на Дніпро та історичну частину столиці. Вимогливі інвестори оцінять дворівневу нерухомість, де запроєктовано відразу дві тераси — на кожному поверсі.

Квартири терасами вважаються прекрасним об’єктом для інвестування. Нерухомість не втратить цінність і матиме попит серед покупців та орендарів.

Ключові факти про проєкт

  • Реалізацією займаються компанії SAGA Development та Perfect Group. Будівництво здійснюється з дотриманням норм і вимог чинного законодавства України. Є всі необхідні дозвільні документи. Ознайомитися з ними можна у відділі продажів. Проскановані копії представлені на офіційному вебсайті у відповідному розділі.

  • Об’єкт розташований в історичній частині столиці, за адресою: вул. Набережно-Рибальська, 3, 9. У пішій доступності знаходяться набережна та Андріївський узвіз. Дорога до Майдану Незалежності займає близько п’ятнадцяти хвилин на автомобілі.

  • Передбачено систему контролю доступу — потрапити в будинок можна виключно зі спеціальною карткою. За суспільними просторами ведеться відеоспостереження.

  • Інвестори отримують доступ до мобільного застосунку SFERA, який сприяє ефективній взаємодії з управляючою компанією ATMOSFERA. Після введення об’єкта в експлуатацію зі смартфона можна оплачувати рахунки за комунальні послуги, стежити за зонами загального користування, замовляти різноманітні послуги тощо.

  • На території нового району працюватимуть студії краси, модні шоуруми, стоматологічні клініки. Передбачено сучасний освітній комплекс RYBALSKY Family Port, а також унікальну гастровулицю, яка об’єднає близько тридцяти оригінальних за форматом ресторанів та кав’ярень.

Ознайомитися з варіантами планувань, почитати актуальні новини, а також подивитися аерообліт ЖК РИБАЛЬСЬКИЙ в Києві можна на офіційному вебсайті. Детальну інформацію стосовно вартості та умов купівлі нерухомості озвучать представники відділу продажу.

 

15 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів