"Ужгород" розгромив "Севелюш" у товариському матчі

"Ужгород" розгромив "Севелюш" у товариському матчі
На штучному полі стадіону “Авангард” ФК “Ужгород” зіграв спаринг-матч проти виноградівського “Севлюша”.

 

Головний тренер нашої команди Володимир Васютик вкотре використав схему з трьома центрбеками, двома латералями, трьома центральними півзахисниками та двома форвардами. Старт поєдинку був повністю за “ужгородцями”. Вже на 5 хвилині команда відкрила рахунок у матчі. Після пасу з лівого флангу завершив атаку ударом від стійки Сергій Машталір. Через якихось 5 хвилин після навісу Стефана Федака головою пробивав Павло Тищук. М’яч пролетів біля стійки.

На 15 хвилині Сергій Машталір оформив дубль: він успішно завершив вихід на рандеву з кіпером. Трохи пізніше після прострілу Стефана Федака зліва з кількох метрів пробивав гравець на перегляді. М’яч влучив у стійку. А на 30 хвилині “Ужгород” збільшив свою перевагу. Гравець на перегляді вискочив на побачення з воротарем і точно пробив — 3:0. Підопічні Володимира Васютика продовжували насідати на ворота гостей. На 35 хвилині чергова подача зліва від Стефана Федака могла завершитись взяттям воріт. Головою міг забивати Павло Тищук, але не влучив. Згодом вже Віктор Ряшко мав шанс забити. Він цілив у ворота з близької відстані: удар заблокували оборонці.

 

На початку другого тайму “Севлюш” був близьким до голу. Гравець команди не використав нагоду з хорошої позиції. М’яч полетів вище. Ще через хвилину вже Михайло Готра вступав у гру. Він відбив удар з-за меж штрафної. А на 60 хвилині “Ужгород” продовжив розгром суперника. Вадим Ференцик накрутив у штрафній опонентів і невідпорно пробив — 4:0. Господарі не зупинились і ближче під завершення матчу організували і п’ятий м’яч у ворота виноградівської команди. Іван Капустей забив після прострілу з правого флангу. “Ужгородці” впевнено перемагають й у хорошому настрої продовжують підготовку до весняної частини чемпіонату Другої ліги.

“Ужгород” — “Севлюш” 5:0

  • Штучне поле стадіону “Авангард”
  • Голи: Сергій Машталір 5 хв, Сергій Машталір 15 хв, гравець на перегляді 30 хв, Вадим Ференцик 60 хв, Іван Капустей 85 хв
  • “Ужгород”: Михайло Готра (Андрій Калай 46 хв), Дмитро Сартіна (Мар’ян Січка 70 хв), Владислав Шкіндер, Олег Допілка (Максим Минайленко 60 хв) (Максим Лютнянський 60 хв), Сергій Машталір (Іван Капустей 60 хв) Адріан Пуканич (Іван Повхан 70 хв), Юрій Чонка (Вадим Ференцик 46 хв), Віктор Ряшко (Володимир Дуран 46 хв), Стефан Федак, Павло Тищук (Роман Цень 46 хв), гравець на перегляді (Крістіан Селеш 80 хв)
  • Тренер: Володимир Васютик

 

25 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів