Початок весни на Закарпатті буде хмарним та прохолодним

Початок весни на Закарпатті буде хмарним та прохолодним
Цього тижня синоптики прогнозують вдень достатньо теплу погоду, але вночі температура падатиме до мінусової температури.

 

Як йдеться на офіційному сайті Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні буде мінлива хмарність, вдень без істотних опадів. Вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця, подекуди туман. Температура повітря 4-9° тепла, на високогір'ї протягом доби 3-6° морозу.

Завтра, 2 березня прогнозують знову мінливу хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вночі 1-6° морозу, вдень 5-10° тепла, в горах місцями до 2° тепла.

3 березня буде також хмарно та без опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 6-11° тепла, на високогір'ї 0-3° тепла.

4 березня буде без опадів. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 6-11° тепла, в горах місцями 0-3° тепла.

5 березня синоптики прогнозують невеликі опади. Вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 4-9° тепла, в горах місцями 2-4° морозу.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів