Закарпаття з 8 березня опиниться у «червоній» зоні

Закарпаття з 8 березня опиниться у «червоній» зоні
Закарпатська область із понеділка, 8 березня опиниться у «червоній» зоні карантину через погіршення ситуації з коронавірусом, повідомляють у Закарпатській обласній державній адміністрації.

 

Сьогодні, 6 березня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  Під головуванням Міністра розвитку громад та територій, першого заступника голови Державної комісії Олексія Чернишова.

До засідання Держкомісії ТЕБ та НС на конференц-зв’язку долучилося керівництво Закарпатської ОДА та усі взаємодіючі структури. 

За результатами доповіді заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка та з урахуванням обговорення Державна комісія вирішила:

Відповідно до пункту 34 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104):

  • встановити з 00 години 00 хвилин 8 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області;
  • застосувати на території Закарпатської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

06 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів