ФК "Ужгород" виривається на перше місце у Другій лізі України

ФК "Ужгород" виривається на перше місце у Другій лізі України
У перенесеному поєдинку 11-го туру групи А Другої ліги “Ужгород” на стадіоні “Авангард” зумів перемогти “Епіцентр”з рахунком 2:0.

 

Під час стартових хвилин обидві команди було заряджені на боротьбі на кожному клаптику поля. “Епіцентр” у першій десятихвилинці декілька разів загрожував воротам “ужгородців”. Господарі також організували кілька спроб для взяття воріт. Однак до реальної гостроти дійшло на 29 хвилині: з-за меж пробивав Микола Буй — Михайло Готра потягнув непростий удар.На 33 хвилині “Епіцентр” знову був близьким до голу. Після подачі з кутового головою з декількох метрів пробивав Олег Ничипоренко. М’яч влучив у поперечку і полетів за межі поля.

“Ужгородці” намагалися різними шляхами подолати захисні редути “Епіцентра”. Реалізувати задумане вдалося наприкінці першого тайму. На 43 хвилині Олег Вишневський відкрив рахунок: він вдало замкнув передачу головою після чудового розіграшу стандарту і скидки головою від Сергія Машталіра — 1:0.У другій половині зустрічі “Епіцентр” продовжував створювати гостроту у воріт “Ужгорода”.

Гравці команди з Дунаївців завдали кілька ударів, однак вони не були точними. Натомість закарпатський колектив також намагався подвоїти перевагу. Близьким до голу був Адріан Пуканич, який пробивав зі стандарту. М’яч просвистів біля стійки.На 64 хвилині “Епіцентр” залишився у меншості. Другу жовту картку за жорсткий підкат отримав Віталій Бадло і покинув поле.

Вилучення суттєво вплинуло на хід поєдинку: “Ужгород” впевнено контролював м’яч, натомість Епіцентр” важкими силами йшов у атаку.На 83 хвлині Віктор Ряшко загрожував воротам “Епіцентра”. Гравець “Ужгорода” потужно пробив з-за меж штрафної з лівої ноги — кіпер Єгор Попович зробив сейв і перевів у поперечку.

На останні 10 хвилин тренер “ужгородців” Володимир Васютик випустив технічного Юрія Чонку. Він із своїм завданням впорався: притримував м’яч та розганяв контратаки. У одній із таких Чонка на власній половині поля віддав на Віктора Ряшка, той продовжив на Адріана Пуканича. Капітан вивів Юрія Чонку тет-а-тет з кіпером: півзахисник “Ужгорода” впевнено реалізував дуель — 2:0.

Яскрава перемога “ужгородців” виводить їх на першу сходинку турнірної таблиці!“Ужгород” — “Епіцентр” 2:0

Голи: Олег Вишневський 43 хв, Юрій Чонка 88 хв.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів