Лишилося мало часу: проголосуйте та допоможіть врятувати “Долину Нарцисів”

 Лишилося мало часу: проголосуйте та допоможіть врятувати “Долину Нарцисів”
Європейська асоціація охорони природи (EOCA) оголосила голосування за найкращий проект зі збереження територій та об'єктів дикої природи.

 

Проєкт “Врятувати Долину Нарцисів”, поданий ГО “Дунайсько-Карпатська Програма”, єдиний серед українських проєктів потрапив у фінальний етап у номінації “Місця дикої природи”.

Загалом до голосування у трьох номінаціях (“Вода”, “Ліси” та “Місця дикої природи”) було відібрано 17 з понад 250 проєктів з усього світу. Переможець у голосуванні в кожній з номінацій отримає фінансування .

“Кліматичні зміни, наслідки меліорації, занепад традиційного природокористування призводять до регулярного зменшення популяції нарцису. Без системних активних заходів врятувати її практично неможливо”, - каже директор Карпатського біосферного заповідника Микола Рибак.

“В рамках проєкту “Врятувати долину нарцисів” наша організація, у співпраці із Карпатським біосферним заповідником плануємо відновити найбільш критичну частину “Долини Нарцисів”, зокрема, підвищити рівень ґрунтових вод, відновити режим підтоплення, видалити кущі та дерева, а також частково відновити популяцію нарцисів у районах, де він був втрачений”, - каже к.б.н., с.н.с. Богдан Проць, керівник ГО “Дунайсько-Карпатська Програма”.

Щоб підтримати проєкт “Врятувати Долину Нарцисів” перейдіть за посиланням нижче  оберіть “Rescue the "Narcissi Valley", Ukraine”, натисніть Vote Now, поставте галочки навпроти “ I am not a robot” та “I have read and understand the Terms & Conditions” та оберіть “Cast Your Vote” (подавати адресу вашої електронної пошти не обов'язково).

Деталі: https://www.eocaconservation.org/project-voting-category...

 Це рятувальна місія! Врятуймо “Долину Нарцисів” разом!

Більше інформації https://bit.ly/3fcTd4p

Карпатський біосферний заповідник // Carpathian Biosphere Reserve

 

08 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів