Адріан Пуканич знову потрапив у збірну Другої ліги

Адріан Пуканич знову потрапив у збірну Другої ліги
Капітан “ужгородців” Адріан Пуканич потрапив до збірної 16-го туру Другої ліги. Традиційно найкращих виконавців визначають “SportArena” разом ПФЛ.

 

Гравець закарпатської команди зробив дубль у переможному поєдинку проти “Буковини” (3:2). Завдяки цьому результату “Ужгород” й далі утримує лідерську позицію групи А.

На сайті, зокрема, так охарактеризували виступ капітана: “10 голів і 7 асистів у 13 матчах — знайдіть ще 37-річного футболіста в українському футболі, який видавав би такі результати. Пуканич — безперечно найкращий гравець поточного сезону в Групі “А”. Він тягне на собі ФК “Ужгород”, відпрацьовуючи на полі як зразок для молодших. У грі з “Буковиною”, що складалася невдало для господарів, закарпатці здобули вольову перемогу — й витягнули команду Пуканич і Ференцик, який розкішно вийшов на заміну. Адріан зрівняв рахунок, головою забивши після скидки Ряшка, а в компенсований час закріпив перевагу своєї команди, замкнувши в дотик лівою ногою передачу Ференцика. Ще три очки за безпосередньої участі лідера ФК “Ужгород”.

Найкращим гравцем 15-го туру назвали Фареса Балулі — представника харківського “Металіста”, а тренером туру став Роман Гнатів — “Карпати” Галич.

Адріан Пуканич знову потрапив у збірну туру Другої ліги

 

13 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів