Чим зацікавити немовля?

Чим зацікавити немовля?
Новонароджені малюки розвиваються дуже швидко, за перший рік життя вони роблять величезний стрибок у розвитку, як фізичному, так і психологічному. Саме до року дитя найактивніше росте та набирає вагу, вчиться тримати предмети в руці, повзати і потім самостійно ходити. Всі дітки розвиваються по-різному, але приблизно у віці трьох місяців малюк вже починає розрізняти предмети, його цікавлять яскраві речі та ті, що здатні рухатись і відтворювати певні звуки.

 

З розвитком дитини змінюються її потреби, зокрема у виборі предметів для гри. Батькам, які зайняті пошуком іграшок для свого чада, потрібно лише ввести пошуковий запит у браузері: іграшки для дітей Київ, та із запропонованих магазинів

обрати потрібний.

Що ж необхідно малюку, який тільки починає пізнавати світ?

Музичний мобіль. Зазвичай, найпершою іграшкою малюка є карусель, або, як її ще називають, музичний мобіль, який закріплюють над ліжечком. Він рухається по колу та відтворює спокійну мелодію. Мобілі дуже подобаються немовлятам, адже вони бувають найрізноманітніші: зі звірятами, машинками, хмаринками, комахами та інші. Користь від такої іграшки складно переоцінити, адже вона розвиває увагу дитини, зорове, звукове та тактильне сприйняття оточуючого світу. Такі каруселі можна знайти у бренду Тіні лав, а також величезний вибір інших якісних іграшок для дітей різного віку. 

Брязкальце. Може дзвеніти, торохтіти, шарудіти чи пищати. Зараз на ринку представлені іграшки, які об'єднують в собі декілька функцій одночасно. Обирати їх треба дуже ретельно, адже не всі вони можуть бути безпечними для малюка. Ті, які містять дрібні деталі, повинні використовуватися тільки в присутності дорослих.

Наступною важливою іграшкою є прорізувач для зубів, який одночасно виконує дві функції: є цікавим предметом для гри та допомагає виконувати масаж ясен малюку, адже для більшості немовлят та їх батьків період прорізування зубів проходить непросто. Це час, коли малюки намагаються гризти все підряд, аби лише полегшити больові відчуття в яснах. В цій ситуації дуже виручає спеціальна іграшка, яку дитина із задоволенням гризе. Їх виготовляють з дерева, силікону та латексу. Дерево прекрасний і безпечний природний матеріал, але потрібно слідкувати, щоб фарба на іграшці була без шкідливих складників. Найбезпечнішим штучним матеріалом є силікон, адже латекс може викликати алергію.

Розвиваючий килимок. Виготовлений з яскравого текстилю. Зазвичай складається з самого килимка та двох дужок, які перехрещуються над малюком, та на яких закріплені різноманітні брязкальця, дзеркала, та інші цікаві деталі. Такий предмет стає в пригоді молодій мамі, якій час від часу потрібен відпочинок, а малюк може досить довго роздивлятись, торкатись та вивчати предмети, що звисають над ним.

Книжечка для найменших. Вона виготовляється з текстилю, який є цілком безпечним для малюка, містить багато розвиваючих деталей та 3D елементів, допомагає розвивати звукові, тактильні навички та дрібну моторику маляти.

Всі дітки різні, але в розвитку кожного малюка величезну роль відіграють турбота та увага люблячих батьків. І саме батьки знають якнайкраще, який набір іграшок потрібен для раннього розвитку саме їх дитини.

 

 

13 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів